KOMMUNEPLAN 2009
By og Erhverv   Landsbyer   Vand og Land   Trafik og Miljø   Om Ishøj  

Du er her: Start Om Ishøj Offentlig service Sundhed

Sitemap| Indhold| Søg| Pdf| Print siden| Læs op

 
Ishøj - den grønne port
Samarbejde med andre kommuner
Offentlig service
Sundhed
Børn
Unge
Ældre
Handicappede
Kulturtilbud
Skoler og Institutioner

» Hvad gælder for mig

» www.ishoj.dk

» Kontakt os

» Planen som PDF

 

Sundhed

Byrådet ønsker at sikre gode rammer for en sund levevis. Det skal være let at vælge den sunde livsstil og sværere at vælge den usunde.

Uddannelse, arbejde og etnisk baggrund har betydning for vores livsstil, og hvilke livsstilssygdomme vi kan udvikle. Derfor er det vigtigt, at sundhedsindsatsen er målrettet dem, der har brug for særlige tilbud. Byrådet ønsker at sikre lighed i sundhed, så alle har mulighed for at træffe det sunde valg.

Sundhed skal være en naturlig del af vores hverdag. Sundhed skal tænkes ind i alle kommunens aktiviteter fra sund mad i daginstitutionerne, motion på plejehjemmene, gode og trafiksikre cykelstier, spændende legepladser, gode idrætsfaciliteter, rygestopkurser, specialtilbud til patienter med sukkersyge og meget andet.

Med det nye Læge- og Sundhedscenter er der skabt et centrum i byen for forebyggelse og sundhedsfremme. Her vil borgerne fremover tage hen, hvis de fx har brug for hjælp til kostvejledning hos en af Ishøj Kommunes to diætister, skal have tilset et sår af kommunens sygeplejersker, har en tid hos jordemoderen eller skal deltage på et kursus om at leve med en kronisk sygdom. Det at samle flere sundhedsfaglige personalegrupper på tværs af kommunale og regionale skel vil give en positiv synergi og i sidste ende en bedre og helhedsorienteret indsats til gavn for Ishøjs borgere.

 

STATUS

Byrådet vedtog den 1. december 2009 Kommuneplan 2009.

Kommuneplan 2009 er offentliggjort den 18. december 2009.

Se kommuneplantillæg her

Videre læsning

Ishøj Kommunes sundhedspolitik


Plan-, Bygge- og Miljøcenter - Ishøj Store Torv 20 - 2635 Ishøj - Telefon: 43577500 - Mail: plan-byg-miljo@ishoj.dk